Treninga startar opp att tysdag 4 august kl 18 ved Felleskjøpet.
For meir info og treningsplan sjå www.voss-sk.no/trening
Hent link
Facebook
Twitter
Pinterest
E-post
Andre apper
Populære innlegg fra denne bloggen
-
På sida sida Trening er det lagt til ei kobling til BCK sine sider der det er mykje nyttig informasjon om trening, kosthald, teknikk m.m. 22.12.10 Dette er den nye internettsida vår. Innhaldet er som før og det meste av tidlegare stoff er lagt over. Dersom du la den gamle internettsida inn som favoritt vil du ikkje koma direkte inn. Legg denne sida til favorittar nok ein gong så skal det verke bra. Voss sykleklubb ynskjer alle medlemer og sykkelvener ei God Jul. 19.12.10 På grunn av stenging av idrettshallen i jula vert det berre desse treningane: Mandag 20 desember kl 19. Mandag 27 desember kl 19. Mandag 3 januar startar vi opp med fullt program. 18.12.10 Julaspinninga vart ein stor suksess. Med Paul, Thorbjørn og Toril som kapteinar sykle vi Bergen-Voss på under 3 timar. Bilete og videoar på storskjerm inspirerte til stor innsats. Etter intense forhnadlingar lukkast det oss å få engasjert Julenissen i ei travel tid. Han langa mat og drikke og det såg ut so
Utetreninga startar tysdag 2 april. Frammøte ved Felleskjøpet på Tvildemoen kl 18:00. Tysdagar er det roleg trening. Torsdagar er det intensiv og spesifikk trening. Laurdagar kl 10:00. Langtur utan trenar. Onsdag 20 mars er siste trening inne og vi takkar dei motiverte og motiverande trenarane våre for ein hard og flott vinter.
Vi minner på årsmøtet i Voss sykleklubb onsdag 16. februar kl 19:00 i kantina i ”Sail Port” bygget i nedre leir på Tvildemoen. Saklista finn du her. Det vert foredrag ved ernæringsfysiolog Johnny Laupsa-Borge : ”Feitt, karbohydrat og trening, korleis fungerer det?” Johnny Laupsa-Borge har ein heilt unik kunnskap innan mat og ernæring. Han jobbar til dagleg som ernæringsrådgjevar ved Medisinsk Helsesenter AS i Ulvik og som fagjournalist i helsebladet "Mat og Helse". To dagar i månaden er han tilstades ved Voss Kiropraktorkontor for å gje råd og kunnskap om om ernæring til individuell tilpassning. Vel møtt.